Var är bebisen?



Mamma och pappa ville ha lite fler bilder på mig, de saknar mig så mycket och det är inte så konstigt...jag är ju fortfarande hos mina kusiner. Jag undra om det kommer någon lillebror eller inte...Jag har det jättebra, vi busar, äter, studsar fast inte igår då regnade det  hela dagen och åskade. Vi kollade på film och åt fifs istället. Idag är mina kusiner lediga och vi har lekt med lego, jag har byggt lite men mest tagit sönder...



Mina dagar ser ut såhär

7.00 Jag går upp - Pia väcker mig...
7.15 Vi äter frukost
7.45 Lämnar kusinerna på skolan
8.30 Är ute och leker eller går en runda
11.00 Hämtar Oliver på skolan och handlar 
11.30 Äter lunch
12.00 Sover middag
13.00 Går till lekplatsen, jag tycker att det är roligt att gunga igen
15.00 Äter mellis
15.30 Går ut spelar fotboll eller studsar
16.00 Vi går in och lagar mat och jag leker med bilarna 
17.00 Middag
18.00 Går ut och leker
19.00 Äter välling och somnar som en stock


Hej.



Vet ni vad? Jag ska bli storebror snart, det är jättenära nu. Mamma och pappa har lämnat mig hos Pia ja ni vet min faster som är så sträng...jag får typ inte göra nånting...jag får inte ha fötterna på bordet när vi äter, jag får inte äta med händerna, jag får inte springa när jag äter godis, jag får inte säga fula ord men det gör inte så mycket eftersom jag inte pratar så mycket än men idag har jag lärt mig att säga studsmatta och det är ett jättesvårt och låååångt ord bara så ni vet.



Faster tycker inte om att jag är natt och morgon pigg, hon säger alltid till mig att jag ska sova länge på morgonen och att jag inte ska vara uppe på natten så det är väl bara att lyda antar jag. Hon vet precis hur hon ska trötta ut mig oxå, nu har de visst gått och köpt sig en studsmatta och idag fick jag prova den. Det var så kul och jag skrattade hela tiden. Jag erkänner att det var lite läskigt i början men när jag väl hade börjat att studsa då ville jag aldrig sluta. När vi skulle gå in så sa jag nej hela tiden...hihihi...jag är så busig...I morgon ska jag studsa igen...dong dong dong.  



   

RSS 2.0